ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 26 IUNIE

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, este propunerea convenită la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD, au declarat, pentru AGERPRES, surse politice.

* Anterior reuniunii CExN, președintele PSD, Liviu Dragnea, anunța că social-democrații au cinci sau șase propuneri pentru funcția de premier, una dintre ele fiind Carmen Dan. 'Am avut și ieri, și zilele trecute cu aproape toți președinții de organizați, cu două excepții, cu o serie de parlamentari, colegi din țară și au reieșit cinci, șase variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseară, azi-noapte și azi-dimineață cu fiecare dintre ei și împreună și se degajează o soluție pe care vreau să o propun în CExN și cei care au reieșit din discuțiile cu președinții de organizații vor vorbi și ei', a declarat Dragnea înaintea reuniunii.

* Rezultatele la Evaluarea Națională, înainte de depunerea contestațiilor, au fost publicate pe site-ul evaluare.edu.ro. Contestațiile vor putea fi depuse luni, până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iunie.

* Tricolorul României este simbolul unui stat modern și democratic, membru al NATO și al Uniunii Europene, afirmă președintele Klaus Iohannis într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Drapelului Național.

* Infrastructura rutieră din județul Alba va fi modernizată cu fonduri europene, după ce al XIII-lea contract de finanțare cu fonduri europene pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, conectată la rețeaua transeuropeană de transport (TEN-T), a fost semnat de vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării. Vor fi modernizați 78,420 km de drum județean, vor fi amenajați 6,7 km de piste pentru biciclete, 12.610 mp de trotuare, 21 de stații de autobuz și se va asigura o semnalizare rutieră modernă.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi! / Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței care nu a purtat mască de protecție

2 Rareş Bogdan pune degetul pe rană: „Vom asista la infectări în masă și asta din cauza incoerenței și inconștie…

3 „Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră! / Un dement se angajează să-l …

4 Prostul politicii românești este plagiator, hotărâre definitivă a Curții Supreme!

5 „Așa ceva nu a mai fost descris în nicio publicație medicală” / Enigmă în Argentina: 57 de marinari contaminaţi …