ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 30 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 30 MARTIE

Președintele Klaus Iohannis participă la Summitul Partidului Popular European (PPE), care are loc la Valletta, în Republica Malta. Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Iohannis va susține o alocuțiune în cadrul celei de-a doua sesiuni a Congresului PPE. În marja summitului, Iohannis va avea o întâlnire cu prim-ministrul maltez, Joseph Muscat, dar și cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko.

* Prințul Charles și-a continuat vizita oficială în România. El a fost la Muzeul Satului și s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu la Palatul Victoria.

* Fostul președinte Traian Băsescu nu s-a prezentat la Tribunalul București, unde a fost citat într-un proces în care Parchetul de pe lângă TB cere confirmarea redeschiderii urmăririi penale în dosarul "Flora" pentru abuz în serviciu.

* Procurorii DNA au deschis un nou dosar privind retrocedări ilegale de terenuri, fiind citați la audieri foști membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP pentru a li se aduce la cunoștință acuzațiile. Noul dosar ANRP se referă la acordarea de despăgubiri de 2,6 milioane euro pentru un teren din sectorul 3 al Capitalei, supraevaluat de trei ori mai mult decât valoarea reală, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

* Avocatul Poporului a anunțat că va efectua o serie de anchete cu privire la problemele copiilor din România, care vizează printre altele efectele migrației părinților, violența în familie, consumul de droguri, substanțe halucinogene și alcool, delincvența juvenilă, excluziune socială, exploatarea prin muncă, discriminare, abuz fizic, psihologic și sexual.

* Lucrarea "Bretonă la Brolle" de Nicolae Grigorescu a fost adjudecată, miercuri seara, la prețul de 140.000 de euro la licitația de primăvară a Artmark.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Cristina Tatu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…