ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 6 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 6 MARTIE

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri a fost deschisă, după aproape șapte luni de când a fost închisă în vederea reabilitării. Secția a fost închisă după ce un medic a filmat larve pe rana unui pacient, iar Primăria Sectorului 1 a plătit pentru lucrările de reabilitare aproximativ 250.000 de euro, sumă la care se adăugă și costul aparaturii.

* Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, s-a prezentat la Parchetul General, unde a fost audiată de procurori în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, în care este acuzată de 128 de infracțiuni de înșelăciune.

* Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat că, în acest moment, nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din partid, dar a confirmat că "organele abilitate" din cadrul formațiunii vor discuta o sesizare internă privind-o pe aceasta legată de absența de la mai multe ședințe pregătitoare și de plen ale Consiliului Local Sector 1.

* Actorul Ion Dichiseanu va primi "Premiul pentru Întreaga Carieră" în cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor Gopo, care va avea loc pe 21 martie, la Teatrul Național "Ion Luca Caragiale" din București, informează un comunicat al organizatorilor remis AGERPRES.

* Procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat luni 16 percheziții domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea și în localitățile Prundeni, Ionești și Milcoiu, în cadrul unei acțiuni de destructurare a unei grupări de traficanți de droguri.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”