ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 25 OCTOMBRIE

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 25 OCTOMBRIE

* Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, cataloghează drept "foarte bune" propunerile de miniştri făcute de premierul desemnat Ludovic Orban şi consideră că cei nominalizaţi au profilul profesional şi experienţa necesare pentru a face faţă acestor funcţii.

* Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Timişoara, că toate declaraţiile opoziţiei, începând din anul 2017, legate de banii de pensii, de salarii, deficitul bugetar, susţineau că nu mai sunt bani, că "totul va fi un haos" şi că deficitul bugetar va creşte foarte mult, dar realitatea a demonstrat contrariul.

* Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat vineri, la Satu Mare, că şansele de a ajunge preşedinte "sunt foarte mari", arătând că România are nevoie de un şef al statului care să-i unească pe cetăţeni.

* Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis vineri, la Cimitirul Eroilor din Buzău, "toată admiraţia şi tot respectul pentru ceea ce reprezentată armata pentru România şi pentru fiecare român", subliniind că va lupta să îndrepte în Parlament inechităţile existente în sistem.

* Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Guvernul Orban vrea să desfiinţeze Ministerul Turismului şi să elimine voucherele de vacanţă, ceea ce, în opinia sa, este un lucru "extrem de grav", care ar aduce prejudicii economiei naţionale.

* Sisteme de cercetare medicală moderne, folosite la Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului OncoGen din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, au fost utilizate în acest an pentru analiza a peste 80 de probe prin care s-au depistat peste o sută de mutaţii genice la pacienţi cu diferite tumori.

* Reprezentanţii SC Brai-Cata SRL, societate despre care primarul Brăilei, Marian Dragomir, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că îi va fi reziliat contractul de salubritate pe motiv că nu îşi respectă graficele de ridicare a gunoiului, deşi municipalitatea este cu plata la zi, susţin că, de fapt, administraţia locală are un sold neachitat către societate în valoare de aproximativ 2.100.000 lei.

* Parizer pane, pastă de slănină sau tort de mămăligă cu silvoiţă sunt câteva dintre reţetele prezentate joi seara, la Zalău, în cadrul unui concurs inedit în care locuitorii municipiului au fost provocaţi să prepare mâncare cu ingrediente utilizate în perioada comunistă.

* O conferinţă internaţională organizată la Cluj propune combaterea stresului la elevi şi profesori prin meditaţie transcedentală, înainte şi după orele de curs.

* O femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Băbiciu, a decedat după ce a fost lovită timp de aproape două zile, apoi sugrumată, suspect de comiterea faptei fiind concubinul său, un cioban în vârstă de 46 de ani, care a fost arestat preventiv, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, remis vineri AGERPRES. AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…