ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 3 OCTOMBRIE

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 3 OCTOMBRIE

* O autospecială de Poliţie a fost implicată, joi dimineaţă, într-un accident de circulaţie la intrarea în municipiul Huşi, pe DE 581, au informat reprezentanţii inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

* Sediile unor instituţii publice, persoane fizice şi juridice dar şi cabinetele unor medici de familie raza judeţului Bistriţa-Năsăud au fost percheziţionate, marţi, de poliţişti, într-un dosar de corupţie privind obţinerea, pe nedrept, de diferite prestaţii sociale, în special indemnizaţii de handicap.

* Un tânăr de 26 de ani a fost reţinut pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce şi-a forţat fosta prietenă să urce în maşina lui, fata revenind acasă după aproximativ o oră, afirmând că bărbatul i-a dat drumul, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu remis, joi, AGERPRES.

* Casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fost spartă, în noaptea de miercuri spre joi, de persoane necunoscute, care au furat o sumă de bani.

* Familia unei fete de 15 ani din comuna vasluiană Ciocani, a anunţat miercuri seara, la numărul de urgenţă 112, că minora a fost răpită, fata fiind găsită în scurt timp de poliţişti pe raza judeţului Galaţi, unde plecase voluntar cu prietenul său de 18 ani.

* Ancheta de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad cu privire la refolosirea perfuzoarelor la una dintre secţii, fapt reclamat de pacienţi, a scos în evidenţă lipsuri în gestiune de peste 5.000 de lei, care au fost imputate unei asistente-şefe, însă nu s-au dat sancţiuni privind acuzaţia de refolosire a materialelor medicale de unică folosinţă.

* Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Satu Mare, cu privire la "şpaga" în spitale, că acest obicei încă mai există, însă nivelul a scăzut.

* Poliţiştii de frontieră, membri ai echipajului navei maritime MAI 1104 din cadrul Gărzii de Coastă, au revenit în ţară după o misiune de trei luni încheiată cu succes, desfăşurată în Marea Egee, sub egida Agenţiei Europene pentru Poliţia de Frontieră şi Garda de Coastă (FRONTEX), fiind efectuate peste 930 ore de patrulare la frontiera maritimă externă a UE şi salvate de la înec 484 de persoane. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina