ŞTIRILE SERII - ECONOMIC - 18 OCTOMBRIE

ŞTIRILE SERII - ECONOMIC - 18 OCTOMBRIE

* Mădălina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat, vineri, că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a solicitat, cu două zile înainte de votarea moţiunii de cenzură, anularea a cinci zboruri interne şi să identifice parlamentarii care se aflau la bordul aeronavelor respective.

* Mădălina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat vineri pentru AGERPRES că a fost chemată luni dimineaţa la DNA, în calitate de martor, după ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, că în ziua moţiunii de cenzură i-a cerut să reţină aeronave la sol.

* Ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri seara că nu i-a solicitat fostului director general de la TAROM, Mădălina Mezei, să reţină avioane la sol, precizând însă că a întrebat-o pe aceasta ce parlamentari zboară şi dacă totul este în regulă.

* Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva a înregistrat 185 de cazuri de agresiune la adresa personalului silvic, din 2014 până în prezent, în care doi pădurari şi-au pierdut viaţa şi mulţi au avut nevoie de spitalizare, potrivit unui comunicat remis, vineri, AGERPRES.

* Companiile producătoare de echipamente electrice şi electronice (EEE) mai au la dispoziţie trei luni până când contribuţia pe care o plătesc, în prezent, pentru nedeclararea EEE se va transforma în contribuţie pentru neîndeplinirea obligaţiilor anuale de colectare, atrag atenţia specialiştii EY România.

* Bulgaria, România, Ungaria, Lituania, Letonia şi Polonia au semnat un document comun în care cer revizuirea Pachetului Mobilitate, a anunţat premierul bulgar Boyko Borissov, transmite Novinite.

* Parlamentul Croaţiei a restabilit vârsta de pensionare la 65 de ani, după o campanie de proteste din partea sindicatelor, o lovitură pentru Guvernul de la Zagreb, care dorea majorarea la 67 de ani a vârstei de pensionare, transmite Reuters. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?