ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 7 IUNIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 7 IUNIE

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu a fost o poziție foarte confortabilă pentru el și pentru colegii săi faptul că ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, nu a fost prezent în plenul Camerei Deputaților la dezbaterea legii salarizării unitare, menționând că acest gest poate fi considerat 'o ofensă'. El a afirmat totodată că nu ia în calcul demiterea întregului Guvern și că PSD nu va depune moțiune de cenzură.

* Trilaterala România — Bulgaria — Grecia la nivelul miniștrilor de Externe va avea loc pe 21 iunie la București, a anunțat ministrul Teodor Meleșcanu.

* Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat dispoziția pentru încetarea detașării lui Alin Petrache la CSM București, ca urmare a intenției acestuia de a aloca peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marchează aniversarea a zece ani de existență a clubului sportiv, a informat municipalitatea printr-un comunicat de presă.

* Procurorii anticorupție au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de Ioan Bendei, la data faptelor administrator al SC RCS&RDS SA, în dosarul privind cesionarea de către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a drepturilor de televizare pentru meciurile din Liga I, informează DNA.

* Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care era cazat la Hotelul Ambasador din București, a fost găsit decedat de către polițiști, au anunțat oficiali ai Poliției Capitalei. Cazul urmează a fi preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale a Poliției Capitalei, iar cadavrul va fi trimis la Institutul de Medicină Legală pentru anchetă. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a precizat pentru AGERPRES că bărbatul se numește Ovidiu Brăiloiu.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”