„Strânge uşor, ca şarpele Kaa, hipnotizează, apoi atacă decisiv şi fără milă”/Lider PSD, despre Gabriela Firea

„Strânge uşor, ca şarpele Kaa, hipnotizează, apoi atacă decisiv şi fără milă”/Lider PSD, despre Gabriela Firea

Pe fondul tensiunilor generate de nemulţumirile baronilor PSD faţă de actuala conducere a partidului, în special a celor din Moldova care vor să îl înlăture pe Marcel Ciolacu de la şefie, un lider PSD a declarat pentru  Europa Liberă  că Gabriela Firea ar fi cea care se pregăteşte să ocupe funcţia de preşedinte în anul 2021. Sursa citată adaugă faptul că actualul primar al Capitalei ar viza chiar funcţia de preşedinte al României.

Aceste informaţii par să contrazică declaraţiile publice făcute de Firea, în care social-democrata anunţa că îl susţine pe Ciolacu pentru funcţia de şef al partidului.

Liderul PSD care a vorbit despre cutremurul din interiorul partidului afirmă însă că Gabriela Firea nu atacă niciodată rapid, ci merge prin "învăluire" şi acţionează cu prudenţă.

„Firea a învăţat că nu trebuie să atace rapid. Ea atacă lent, te strânge uşor, uşor, ca şarpele Kaa, te hipnotizează, îţi promite susţinere. După ce este convinsă că şi-a îndeplinit obiectivul, atacă decisiv şi fără milă. Ciolacu nu ar avea o şansă în faţa ei, dar ea vizează să ajungă preşedintele României şi, de aceea, este prudentă. Dacă deschizi televizorul astăzi o vezi pe Firea, Ciolacu nu există”, este poziţia unui alt lider de organizaţie PSD, citat de Europa Liberă.

Articolul complet  aici .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria