„Strânge uşor, ca şarpele Kaa, hipnotizează, apoi atacă decisiv şi fără milă”/Lider PSD, despre Gabriela Firea

„Strânge uşor, ca şarpele Kaa, hipnotizează, apoi atacă decisiv şi fără milă”/Lider PSD, despre Gabriela Firea

Pe fondul tensiunilor generate de nemulţumirile baronilor PSD faţă de actuala conducere a partidului, în special a celor din Moldova care vor să îl înlăture pe Marcel Ciolacu de la şefie, un lider PSD a declarat pentru Europa Liberă că Gabriela Firea ar fi cea care se pregăteşte să ocupe funcţia de preşedinte în anul 2021. Sursa citată adaugă faptul că actualul primar al Capitalei ar viza chiar funcţia de preşedinte al României.

Aceste informaţii par să contrazică declaraţiile publice făcute de Firea, în care social-democrata anunţa că îl susţine pe Ciolacu pentru funcţia de şef al partidului.

Liderul PSD care a vorbit despre cutremurul din interiorul partidului afirmă însă că Gabriela Firea nu atacă niciodată rapid, ci merge prin "învăluire" şi acţionează cu prudenţă.

„Firea a învăţat că nu trebuie să atace rapid. Ea atacă lent, te strânge uşor, uşor, ca şarpele Kaa, te hipnotizează, îţi promite susţinere. După ce este convinsă că şi-a îndeplinit obiectivul, atacă decisiv şi fără milă. Ciolacu nu ar avea o şansă în faţa ei, dar ea vizează să ajungă preşedintele României şi, de aceea, este prudentă. Dacă deschizi televizorul astăzi o vezi pe Firea, Ciolacu nu există”, este poziţia unui alt lider de organizaţie PSD, citat de Europa Liberă.

Articolul complet aici.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

4 Răsturnare de situație! Ministrul de Interne dus de nas de dușmanii lui Gavriș? Parchetul de pe lângă Tribunal…

5 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …