Strategia FCU Craiova dacă va fi sancționată pentru incidentele xenofobe. Anunțul conducerii

Strategia FCU Craiova dacă va fi sancționată pentru incidentele xenofobe. Anunțul conducerii

După ce meciul Sepsi și FCU Craiova a fost oprit definitiv din cauza comportamentului suporterilor, Comisia de Disciplină din cadrul FRF trebuie să dea un verdict. Conducătorii formației oltene au anunțat cum vor acționa în funcție de hotărârea Federației.

Fanii FCU Craiova au creat haos la meciul cu Sepsi. Foto Inquam/ Alex Nicodim

Marcel Pușcaș (62 de ani) a vorbit despre situația clubului U Craiova 1948, anchetat pentru scandările suporterilor olteni la meciul cu Sepsi, suspendat tocmai din această cauză. Cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, care ar fi trebuit să ia o decizie miercuri, însă a amânat verdictul cu o săptămână.

În cadrul unei intervenții telefonice la DigiSport, directorul general al clubului din Bănie a anunțat că, în cazul în care Comisia de Disciplină o va sancționa pe U Craiova 1948, clubul va contesta decizia la Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS).

Marcel Pușcaș, oficialul formației oltene. Foto Arhivă Adevărul

Marcel Pușcaș, oficialul formației oltene. Foto Arhivă Adevărul

"La TAS vom merge, bineînțeles, și nu cred că TAS va da o decizie împotriva noastră. Bine ar fi pentru cei de la Sepsi să nu se ajungă acolo. Noi vrem rejucarea meciului. Nu vrem să câștigăm la masa verde, vrem să câștigăm pe teren, nu la modul ăsta, să ia 3 puncte pentru ceva ce nu clubul a comis.

Noi nu avem în activitatea noastră educarea suporterilor pe stadioanele patriei. Eu cred că nu se va întâmpla nimic grav, pentru că nimeni nu cred că este așa de inconștient încât să ducă la o a doua decizie de întrerupere a jocului la două săptămâni distanță", a spus Marcel Pușcaș.

În minutul 26 al meciului Sepsi - Craiova, arbitrul Andrei Chivulete a decis să întrerupă partida din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni. Centralul a trimis jucătorii la cabine pentru 10 minute, urmând ca partida să fie reluată doar dacă spectatorii vor înceta cu acele scandări. După pauza de 10 minute minute, jocul a fost reluat, însă fanii au continuat cu scandările, asstfel că arbitrul Andrei Chivulete a fluierat finalul jocului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante