Strategia lui Berni Szocs, explicată. Pare simplu când ești cea mai bună de pe întregul continent VIDEO

Strategia lui Berni Szocs, explicată. Pare simplu când ești cea mai bună de pe întregul continent VIDEO

Echipa României a reușit o performanță excepțională sâmbătă, la Jocurile Europene 2023, obținând medalia de aur pe echipe la tenis de masă, după o finală de poveste contra Germaniei.

A fost 3-2 pentru fetele noastre, cu două puncte aduse de starul Bernadette Szocs, în condițiile în care Eliza Samara nu a putut evolua, fiind accidentată. Cele două au vorbit despre victoria extraordinară de la Jocurile Europene de la Cracovia. Berni a explicat strategia câștigătoare a echipei României: ”Luați voi un punct, că eu sigur le iau pe restul de două”, le-a transmis colegelor, știind că nimeni nu-i poate sta în față în Europa. Nici chinezoaicele naturalizate ale Germaniei!

Bernadette Szocs știe că e cea mai bună. Foto Profimedia

La final, s-a văzut că a avut dreptate: ”tricolorele” antrenate de Viorel Filimon au încheiat în Polonia un parcurs strălucitor şi cu hora bucuriei pe suprafaţa de joc.

Motivație și încredere maximă

„A fost o finală grea, sunt bucuroasă, toate am luptat, le-am cerut fetelor să câştige un meci, că aduc eu două. Suntem o echipă unită. Am avut motivaţie şi încredere maximă. Ştiam care este datoria mea, sunt mândră de colegele mele. Sper să fim mereu câştigătoare. Acum vreau o medalie la Jocurile Olimpice. De fiecare dată mulţumesc Domnului când mi se cântă imnul”, a spus Bernadette Szocs.

Marea absentă a finalei, Eliza Samara nu are niciun dubiu. România e cea mai bună de pe continent, chiar dacă e cam singura care nu apelează la divberse tertipuri, cum ar fi naturalizarea la jucătoare asiatice.

Eliza Samara și-a văzut visul cu ochii: medalie de aur la Jocurile Europene. Foto Profimedia

Eliza Samara și-a văzut visul cu ochii: medalie de aur la Jocurile Europene. Foto Profimedia

Eliza regretă că nu a putut juca, dar echipa a arătat cât este de unită: „O, Doamne, nu mai vreau, dar avem o echipă minunată Berni şi-a făcut datoria, omul 1, două meciuri. Nu avem o echipă bună, ci cea mai bună, cele mai bune din Europa”.

Echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat sâmbătă, medalia de aur la Jocurile Europene 2023 în proba pe echipe, după ce a învins Germania cu 3-2 la Jocurile Europene 2023. Este performanţa supremă a lotului feminin într-o ediţie a Jocurilor Europene, după ce în 2019 s-a obţinut argintul, tot după o finală contra echipei Germaniei.

Berni Szocs a câștigat medalia de aur și în competiția de simplu, în timp ce Eliza Samara a luat bronzul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?