Strategii de poker pentru începători

Strategii de poker pentru începători

Pokerul este o familie de jocuri de cărți în care jucătorii pariază pe care mâna este mai bună în conformitate cu regulile jocului specific. În timp ce cea mai veche formă cunoscută a jocului a fost jucată cu doar 20 de cărți, astăzi este de obicei jucată cu un pachet standard, deși în țările în care pachetele scurte sunt comune, acesta poate fi jucat cu 32, 40 sau 48 de cărți. Astfel, jocurile de poker variază în configurația pachetului, numărul de cărți în joc, numărul împărțit cu fața în sus sau cu fața în jos și numărul împărtășit de toți jucătorii, dar toate au reguli care implică una sau mai multe runde de pariere. Pokerul este un joc de calcul atent, răbdare și o mulțime de probabilități. 

Acum există multe site-uri care oferă posibilitatea de a juca online poker. Este important să alegeți un site de încredere. Înainte de a alege unul dintre ele, ar trebui să citiți recenziile despre acesta.

JUCAȚI MAI PUȚINE MÂINI, DAR JUCAȚI-LE AGRESIV

Există o limită a numărului de mâini de început pe care le poți juca înainte de flop în No-Limit Texas Hold'em. Dacă încerci să joci prea multe mâini de poker, îți vei pierde grămada de jetoane.

Dezvoltarea unei strategii solide de poker preflop este de departe cel mai simplu și mai rapid mod de a îmbunătăți linia de jos.  Nu deveniți nerăbdători jucând o mână care nu merită jucată.Cea mai bună abordare este să joci o gamă strânsă de mâini puternice într-un mod agresiv.  Jucând toate mâinile agresiv, inclusiv cele mai speculative vă permite să ascundeți puterea mâinii reale.

JUCAȚI-VĂ RAPID MÂINILE PUTERNICE PENTRU A CONSTRUI POTUL

În cele mai multe cazuri, cel mai bine este să pariezi pe mâinile tale puternice pentru a construi potul și pentru a-ți proteja echitatea.  Asta nu înseamnă că ar trebui să  pariezi/plusezi întotdeauna mâinile puternice după flop. Vă puteți verifica mâinile puternice dacă gama adversarului este puternic ponderată spre mâini fără valoare de showdown.

Este dezamăgitor atunci când adversarul se aruncă, dar acest lucru nu este nici pe departe la fel de dezamăgitor ca retragerea sau ratarea valorii potențiale.

RENUNȚAȚI DACĂ NU SUNTEȚI SIGUR

Cea mai mare diferență între un jucător amator și un jucător profesionist este abilitatea jucătorului bun de a arunca o mână bună, cum ar fi perechea de top, atunci când crede că este bătut.Acest lucru sună foarte simplu, dar este foarte greu de făcut în practică, parțial din cauza modului în care sunt construite creierele noastre. Suntem în mod natural curioși și în mod natural ne dorim să câștigăm. Când renunțăm, renunțăm la șansa noastră de a câștiga potul și nu ajungem să ne satisfacem curiozitatea aflând ce cărți avea adversarul nostru.

Plusarea în situații greșite este a doua cea mai rapidă cale de a pierde la poker.  Ori de câte ori nu sunteți sigur dacă să egalați sau să renunțați față de un pariu sau o plusare, faceți-vă un serviciu și renunțați.

ATACAȚI AGRESIV DACĂ ADVERSARUL PREZINTĂ SLĂBICIUNE

Jucătorii nu verifică cu mâini care pot egala pariuri multiple ori de câte ori ar trebui. Acest fapt semnifică că, atunci când verifică, de obicei are o mână relativ slabă, care se va arunca adesea dacă se confruntă cu pariuri multiple. Aceasta este situația de "cacealma cu nimic" 

JUCAȚI NUMAI DACĂ AVEȚI CHEF

Pokerul ar trebui să fie o experiență distractivă, indiferent dacă joci ca hobby sau dacă ești un jucător profesionist. Vei avea cele mai bune performanțe atunci când ești bine dispus, așa că este logic să joci acest joc intensiv din punct de vedere mental doar atunci când te simți în stare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…