Strategii pentru Video Poker care îţi vor salva bani

Strategii pentru Video Poker care îţi vor salva bani

Video Poker este una dintre cele mai bune opţiuni de jocuri de noroc pe care le poți accesa. Îl recomandă în principal îmbinarea dintre 2 jocuri - poker & păcănele. Aşa se defineşte în fond jocul de Video Poker, un slot pe care se pot forma combinaţiile cunoscute din jocul clasic de poker. Şi pentru că în jocul de poker se pot aborda o mulţime de strategii de joc şi jocul de Video Poker le acceptă cu aceeaşi lejeritate. Dacă vrei să cunoşti câteva strategii care te ţină în joc cât mai multă vreme şi mai ales să îţi economisească banii, citeşte cu atenţie rândurile următoare.

ce-trebuie-sa-stii

Ce trebuie să ştii despre Video Poker

În slotul Burning Hot vei avea parte de o mulţime de fructe, pe care nu le vei întâlni însă niciodată în jocul de Video Poker. Explicaţia este una simplă, pe ecranul video vei vedea la lucru numai cărţi de joc folosite în poker. Ca şi în jocul clasic, vei forma cu ajutorul cărţilor combinaţiile consacrate pe care fiecare jucător le cunoaşte. În principiu, asta trebuie să faci în jocul de video poker, să aduci pe ecran combinaţiile plătite din poker-ul clasic.

Ca să faci acest lucru va trebui să iniţiezi decartarea cărţilor pe ecran prin apăsarea butonului de start joc. În momentul în care realizezi această acţiune, pe ecran se vor dispune 5 cărţi de joc, care vor forma sau nu o combinaţie plătită. Diferenţa faţă de jocul clasic este că aici nu poţi merge la bluff, pentru că eşti doar tu cu aparatul, prin urmare nu ai alţi competitori cu care să îţi dispuţi partida. Totul este între tine şi ecran, deci va trebui să fi extrem de atent la deciziile pe care le vei lua.

Odată ce cărţile se vor dispune pe ecran ai la dispoziţie 2 modalităţi de joc, fie le accepţi, fie alegi să „tragi” altele. În cazul unei combinaţii câştigătoare, poţi introduce creditele în casă, însă dacă vrei poţi merge mai departe în încercarea de a obţine o combinaţie mult mai bine plătită. Pentru a face acest lucru ai la dispoziţie pentru toate cele 5 cărţi butoane de Hold, deci poţi opri pe ecran cărţile pe care le vrei. În final, vei iniţia o altă rotire, cărţile selectate vor dispărea de pe ecran şi vor lăsa locul unora noi.

Dacă vei reuşi să formezi combinaţia dorită, foarte bine, ai fost inspirat! Trebuie însă să ştii că iniţierea unei rotiri suplimentare te va costa o altă miza de joc, alta decât cea cu care ai format combinaţia iniţială.Pentru a îţi uşura o asemenea decizie, aparatul în sine afişează pe ecran toate combinaţiile pe care le plăteşte. Acestea sunt dispuse în partea superioară a ecranului şi de fiecare dată când una dintre acestea se formează, partea superioară din ecran care o cuprinde se va lumina.

Vei şti în acest fel cât ai câştigat şi dacă este cazul să mai dai încă o rotire în speranţa obţinerii unui câştig superior. În final, exact ca la jocul clasic de poker, ceri alte cărţi şi îţi asumi dacă pariul depus este sau nu câştigător.

jocurile-care-trebuie

Alege jocurile de Video Poker care trebuie

Pentru că jocul de Video Poker este unul care se află pe un trend ascendent de popularitate, este prezent în toate cazinourile online. Acest lucru nu înseamnă însă că ai la dispoziţie o variantă unică cu acest joc, dimpotrivă, poţi selecta orice variantă îţi place. Dar ca să faci acest lucru, trebuie să încerci în prima fază tot ceea ce ţi se oferă pe acest segment de jocuri de cazino. Din fericire există oportunitatea de a accesa jocurile de video poker în varianta demo, adică complet gratuit.

Este cea mai bună oportunitate care ţi se poate oferi pentru că te va lămuri cu privire la modul în care fiecare variantă de joc funcţionează. Modul de joc va rămâne acelaşi, dar, vei avea parte de o altă tabelă de plăţi şi de alte funcţii distincte. Cea mai cunoscută şi accesată variantă de Video Poker o constituie Jacks or Better, un joc în care cea mai slabă mâna, cea de 2 valeţi este plătită de aparat. Pentru că plăteşte şi aceasta combinaţie, jocul este indicat mai ales începătorilor, care îşi pot construi în acest fel o bogată experienţă de joc.

O altă versiune, de data aceasta mai bine plătitoare, este Deuces Wild. Jocul aduce pe ecran aceleaşi combinaţii ştiute dar are un mare avantaj, cărţile de 2 devin wilduri dacă intră într-o combinaţie tipică de poker. Avantajul este unul incontestabil pentru că ai parte de o tabelă de plăţi în care intră o combinaţie care nu se poate realiza la Jacks or Better. Poţi obţine deci cu ajutorul wildurilor o combinaţie de 5 de acelaşi fel, care va face literalmente ecranul să explodeze.

Aşa cum se oferă o variantă suplimentară de câştig, Deuces Wild are şi partea sa slabă, plătind doar de la o combinaţie de 3 cărţi. Dacă 2 cărţi de acelaşi fel aduceau câştig la Jacks or Better, în cazul Deuces Wild nu vei avea parte de nici un câştig. Pentru că începe să plătească de la 3 de acelaşi fel, următoarele combinaţii care intră în tabela de plăţi sunt superioare atât ca valoare cât şi că plată efectuată. Cea mai bine plătită combinaţie rămâne şi aici chinta roială, aşa că încearcă să o obţii cât mai des.

Cele 2 jocuri sunt fără îndoială cele mai populare jocuri de Video Poker pe care va trebui să le încerci cât mai repede cu putinţă. Dacă există diferenţe între cele 2 la tabela de plăţi, există în egală măsură şi similitudini. Una dintre acestea constă în faptul că ai la îndemână în ambele variante de joc butoane de Hold, cu ajutorul cărora poţi renunţa la câte cărţi vrei. Poate că te va costa încă o miză de joc, dar promisiunea obţinerii unei combinaţii net superioare merită tot riscul.

Nu în ultimul rând, ai la dispoziţie butoane de risc, cu ajutorul cărora îţi poţi dubla de fiecare dată câştigul obţinut. Unele variante îţi dau chiar posibilitatea de a introduce jumătate de câştig în casă şi a risca cealaltă jumătate, deci alege şi aici la fel de inspirat. Nu strică să încerci nici varianta de Joker Poker, unde vei întâlni o carte suplimentară de joker. Acesta va deveni imediat wild şi se poate folosi pentru a realiza o combinaţie câştigătoare. Aici cartea cea mai slab plătită o reprezintă 2 cărţi de K, ceea ce duce cu gândul la jocul Joker Poker.

Concluzie

Este clar că merită să îţi încerci şansă la jocul de Video Poker fie şi măcar pentru a vedea la treabă combinaţiile tale preferate din jocul de bază. Alege varianta care îţi place cel mai mult, setează miza şi bucură-te de fiecare câştig realizat la acest minunat joc!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...