Strategiile de apărare și siguranță publică și fenomenul imigraționist, discutate joi în CSAT

Strategiile de apărare și siguranță publică și fenomenul imigraționist, discutate joi în CSAT

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va lua în discuție, în ședința de joi, mai multe teme, printre care strategiile de apărare și siguranță publică și eventuale măsuri pentru gestionarea situației create de imigranții ajunși în Europa. 

Conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale transmis AGERPRES, pe ordinea de zi a ședinței conduse de către președintele Klaus Iohannis se vor afla următoarele teme: planul de implementare a Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2015 — 2019; intensificarea fenomenului imigraționist la frontiera României — măsuri privind gestionarea situației; Carta Albă a Apărării; Strategia Națională de Ordine și Siguranța Publică 2015 — 2020.

În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională. La finalul ședinței CSAT, șeful statului va susține o declarație de presă, precizează sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990