Strigător la cer! Palada cere Senatului un punct de vedere față de „JIGNIRILE” pe care i le-a adus senatorul Goțiu! DOCUMENT

Strigător la cer! Palada cere Senatului un punct de vedere față de „JIGNIRILE” pe care i le-a adus senatorul Goțiu! DOCUMENT

Strigător la cer! Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, solicită Senatului un punct de vedere referitor la ”exercitarea atribuţiilor de serviciu” de către Mihai Goţiu, pe care îl acuză că i-a prejudiciat dreptul la imagine. Solicitarea lui Palada vine după ce acesta l-a agresat pe Goţiu într-o emisiune la B1 TV.

”Senatorul Mihai Goţiu înţelege să mă insulte folosind în repetate rânduri cuvinte precum ”mincinos”, ”nesimţit”, ”o nesimţire totală” la adresa subsemnatului (...) În calitatea sa de invitat în această emisiune (de la B1 TV - n. red.) alături de Vlad Nistor – vicepreşedinte PNL şi subsemnatul, sociolog Mirel Palada, senatorul USR Mihai Goţiu face o serie de afirmaţii jignitoare la adresa subsemnatului, de natura a-mi prejudicia dreptul la imagine şi reputaţie, folosind un limbaj injurios, depreciativ, nepermis în cadrul unui program audiovizual”, a scris Mirel Palada într-o solicitare adresată Biroului Permanent al Senatului.

Fostul purtător de cuvânt al Guvenului Ponta cere Senatului un punct de vedere cu privire la exercitarea de către Goţiu a atribuţiilor de serviciu.

”Având în vedere că acest comportament şi discurs jignitor emană de la un senator în Parlamentul României, care într-o emisiune televizată insultă în mod repetat un cetăţean, vă solicit respectuos să apreciaţi dacă prin prezenţa sa în calitate de invitat în emisiunea Talk B1 şi din prisma comportamentului său se poate considera că senatorul Mihai Goţiu a acţionat sau nu în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii. Faţă de cele de mai sus, vă rog să ne prezentaţi un punct de vedere cu privire la aspectele relatate”, a slicitat Palada conducerii Senatului.
 
În luna septembrie, Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici într-o emisiune la B1 TV, care au culminat cu agresarea fizică a senatorului USR de către fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. În urma incidentului, Goţiu a depus o plângere penală împotriva lui Palada.
 
Pe 5 octombrie, Goţiu a anunţat că şi-a ridicat certificatul medico-legal şi că nu renunţă la plângerea penală făcută împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. El a spus că va ajunge curând la Parchet, urmând ca procurorii să înceapă urmărirea penală.
 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria