Strugurii lui CTP sunt tot mai acri/„Am fost concediat de Digi 24. Timp de șapte ani nu mi s-a schimbat salariul”

Strugurii lui CTP sunt tot mai acri/„Am fost concediat de Digi 24. Timp de șapte ani nu mi s-a schimbat salariul”

Cristian Tudor Popescu deplânge situația jurnalismului în România și nu se mai vede "pe sticlă". CTP crede că jurnaliștii independenți se vor refugia în emisiunile online.

Într-o sesiune de întrebări pe Reddit, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre întreruperea legăturilor cu Digi 24 și planurile de viitor.

"Am fost concediat de Digi24. Nu doresc să fac altă emisiune la nicio televiziune, e posibil să apar din toamnă la o emisiune online.

Cu domnul în cauză (n.r. - Cosmin Prelipceanu) am încetat colaborarea acum 4 ani. Cu Digi24, acum un an. De fapt, n-a fost nicio colaborare, am fost prezent în platoul acestei televiziuni și am spus ce am avut de spus.

Financiar, am fost remunerat de Digi24 cu o sumă lunară, neschimbată vreme de 7 ani, mult mai mică decât cele vânturate pe net de cotarlele de presă.

Nu mai sunt de mult jurnalist. Consider că a face parte din ceea ce se numește acum presă e o înjosire din punct de vedere moral și intelectual. Deci, nu comentez domeniul.

Jurnaliștii independenți vor rămâne independenți pe net".


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?