SUA: Acuzat că ar dori crocodili la frontieră împotriva imigranţilor, Trump spune că este vorba de 'fake news'

SUA: Acuzat că ar dori crocodili la frontieră împotriva imigranţilor, Trump spune că este vorba de 'fake news'

Preşedintele american Donald Trump a contestat miercuri informaţiile apărute în cotidianul New York Times conform cărora ar fi luat în considerare să creeze tranşee umplute cu crocodili pentru a-i împiedica pe migranţi să traverseze frontiera care separă Mexicul şi Statele Unite, relatează AFP.

"Presa încearcă să vândă ideea conform căreia aş dori un şanţ umplut cu crocodili şi şerpi, cu bariere electrice şi cu ţepe ascuţite la frontiera sudică", a scris preşedintele american pe Twitter.

"Poate că sunt dur în privinţa securităţii la frontieră, dar nu atât de dur. Presa a luat-o razna. Fake news!", a adăugat el.

Liderul de la Casa Albă a reacţionat la un articol lung din New York Times în care era evocată frustrarea sa în lupta împotriva imigraţiei clandestine.

Conform cotidianului, el ar fi evocat în special, în discuţii cu echipa sa, posibilitatea de a trage în picioarele migranţilor care încearcă să traverseze frontiera pentru a ajunge în SUA.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”