SUA aprobă plecarea angajaţilor guvernamentali americani neesenţiali din India

SUA aprobă plecarea angajaţilor guvernamentali americani neesenţiali din India

Departamentul de Stat al SUA a informat miercuri că a aprobat plecarea voluntară din India a angajaţilor guvernamentali americani care nu desfăşoară activităţi esenţiale, o decizie luată din cauza recrudescenţei epidemiei de COVID-19 în această ţară, transmite Reuters.

Săptămâna trecută, Departamentul de Stat anunţa că familiile angajaţilor guvernamentali americani pot părăsi în mod voluntar India.

Departamentul de Stat de la Washington i-a sfătuit pe americani să nu călătorească în India, iar pe care doresc să plece de acolo să profite de primele transporturi comerciale disponibile.

Un al doilea val al epidemiei traversează India de câteva săptămâni, provocând o penurie de paturi de spital, medicamente şi oxigen pentru pacienţii cu COVID-19.

Joi, Ministerul Sănătăţii a anunţat că numărul infectărilor cu coronavirus a depăşit 21 milioane, după ce în precedentele 24 de ore au fost înregistrate 412.262 de cazuri noi.

Cel mai recent bilanţ pe o zi al deceselor este de 3.980, cel mai ridicat de până acum, iar numărul total a ajuns la 230.168, potrivit ministerului indian. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

3 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

4 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești

5 „Nu știi dacă vezi o artistă sau o starletă de filme pentru adulți” / Loredana Groza, criticată dur după o nouă …