SUA: Bilanțul incidentului armat produs într-un supermarket din Colorado a crescut la 3 morți

SUA: Bilanțul incidentului armat produs într-un supermarket din Colorado a crescut la 3 morți

Un nou bilanț al incidentului armat produs miercuri seara într-un supermarket din rețeaua Walmart din Colorado (vestul SUA) consemnează trei morți, a anunțat poliția locală, citată de France Presse.

"Sunt trei decese confirmate", a afirmat pe contul său de Twitter poliția din Thornton, oraș situat în apropiere de Denver, după ce informase inițial cu privire la doi bărbați morți și o femeie rănită transportată la spital.

O oră mai târziu, autoritățile au anunțat și decesul femeii, potrivit EFE.

"Nicio persoană nu se află în arest preventiv", a indicat poliția, care a cerut ajutor martorilor pentru identificarea persoanei care a deschis focul.

Conform EFE, în ultima postare pe Twitter, poliția din Thornton a indicat că nimeni nu a fost arestat încă.

Thornton este o suburbie de aproximativ 120.000 de persoane situată la nord de Denver.

Potrivit posturilor de televiziune locale, nu există date cu privire la posibilele legături cu terorismul în această etapă a anchetei.

Mai mult de 33.000 de decese legate de arme sunt raportate în fiecare an în Statele Unite, potrivit unui studiu publicat luna aceasta.

Luna trecută, un individ a ucis 58 de persoane la Las Vegas în cel mai grav incident armat din istoria modernă a SUA. Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a rănit de asemenea alți aproape 500 de spectatori la un concert de muzică country și, încolțit de poliție, s-a sinucis.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...