SUA: Casa Albă nu susţine atacuri în interiorul Rusiei

SUA: Casa Albă nu susţine atacuri în interiorul Rusiei

Casa Albă a precizat că nu susţine atacuri în interiorul Rusiei, declaraţie ce survine după ce două drone din Ucraina au lovit luni clădiri în Moscova, relatează marţi Reuters, citată de Agerpres.

Karine Jean-Pierre. FOTO EPA EFE

„Ca o chestiune generală, nu susţinem atacuri în interiorul Rusiei", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, într-o conferinţă de presă.

Ministerul Apărării rus: atac „terorist"

Rusia a avertizat că va recurge la „represalii severe”, după atacurile cu drone care au avut loc în zorii zilei de luni asupra Moscovei şi a peninsulei ucrainene Crimeea, a transmis diplomația rusă într-un comunicat.

„Considerăm că aceste evenimente reprezintă o nouă utilizare a metodelor teroriste de către liderii politici şi militari din Ucraina pentru a intimida populaţia civilă”, a transmis Ministerul rus de Externe în comunicatul de luni.

Ministerul Apărării rus a acuzat de asemenea Ucraina de un atac "terorist" cu drone, produs luni asupra Moscovei, după ce primarul oraşului a anunţat că două clădiri au fost lovite şi presa a relatat că au fost găsite resturi nu departe de clădirile acestui minister, notează Reuters.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”