SUA: Cel puţin 3 morţi în urma unui accident cu circa 60 de maşini, produs în timpul unei furtuni de zăpadă

SUA: Cel puţin 3 morţi în urma unui accident cu circa 60 de maşini, produs în timpul unei furtuni de zăpadă

Cel puţin trei persoane au murit luni după producerea unui accident în lanţ pe o autostradă interstatală din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au anunţat autorităţile, informează marţi agenţia Xinhua.

Accidentul, în care au fost implicate până la 60 de autovehicule, inclusiv mai multe tiruri, a avut loc luni, în jurul orei locale 10:30 (14:30 GMT), la nord de Aeroportul Schuylkill County din estul statului Pennsylvania, pe fondul unei furtuni de zăpadă.

Un medic legist din Schuylkill a confirmat cele trei decese şi a declarat că bilanţul ar putea fi mai mare, operaţiunile de căutare desfăşurate la faţa locului nefiind finalizate la acel moment din cauza unui incendiu amplu care cuprinsese mai multe autovehicule.

Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spitale, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgenţă.

Înregistrările video filmate la faţa locului şi postate pe reţelele sociale prezintă mai multe persoane care ieşeau din autovehiculele lor avariate pentru a se îndepărta de şosea, în timp maşinile şi autocamioanele continuau să se ciocnească.

Pentru o mare parte din centrul şi centrul-sud-centrul Pennsylvania au fost emise avertizări de furtună de zăpadă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”