SUA: Cel puțin 76 de răniți în urma deraierii unui tren în districtul Brooklyn din New York

SUA: Cel puțin 76 de răniți în urma deraierii unui tren în districtul Brooklyn din New York

Cel puțin 76 de persoane au fost rănite, miercuri, în urma deraierii unui tren în districtul Brooklyn din metropola americană New York, relatează AFP, DPA și EFE.

Trenul, care aparținea companiei Long Island Rail Road (LIRR), a deraiat în jurul orei locale 08:30 (13:30 GMT), în stația Atlantic Terminal din centrul districtului Brooklyn.

''Cel puțin 76 de răniți ușor au fost semnalați la locul deraierii trenului la Atlantic Terminal în Brooklyn', a notat pe Twitter serviciul de pompieri din New York (NYFD), la scurt timp după un prim bilanț care indica 37 de răniți.

Pasagerii au scris pe rețelele de socializare online că mai multe vagoane au lovit peronul din stația menționată.
Nu există informații despre posibila cauză a acestui accident. Compania LIRR a precizat doar că se așteaptă la întârzieri în programul celorlalte trenuri ale sale în zona New York.

Accidentele feroviare sunt relativ frecvente în SUA. Pe 29 septembrie, un tren care făcea legătura între New York și suburbii a deraiat la intrarea în gara Hoboken (New Jersey), o persoană murind și alte 114 fiind rănite. În acest caz ancheta nu s-a încheiat; deocamdată se cunoaște că trenul circula cu o viteză prea mare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...