SUA: Donald Trump salută ''incredibila'' revenire a lui Joe Biden

SUA: Donald Trump salută ''incredibila'' revenire a lui Joe Biden

Preşedintele american Donald Trump a salutat miercuri "incredibila revenire" în alegerile primare democrate a lui Joe Biden, care ar putea fi adversarul său în alegerile prezidenţiale de pe 3 noiembrie, relatează AFP.

"Este o revenire dată naibii pentru Joe Biden, o revenire incredibilă dacă stai să te gândeşti", a declarat miliardarul republican, evocând rezultatele favorabile obţinute de fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama cu prilejul "Super Tuesday".

"Joe are acum calea cea mai uşoară (către nominalizare)", a adăugat el.

Întrebat despre miliardarul american Mike Bloomberg - care a anunţat că se retrage a doua zi după rezultatele decepţionante din "Super Tuesday" -, originar ca şi el din New York, Trump a spus că acesta "s-a umplut de ridicol".

"Va încerca să-şi salveze imaginea injectând mulţi bani în campania lui Biden. Vom vedea, dar nu cred că asta va avea impact (...) Unul dintre lucrurile pe care le-au demonstrat aceste alegeri primare este că nu pot fi cumpărate nişte alegeri", a mai spus Trump.

Intrat târziu în campanie, Mike Bloomberg, care se află printre oamenii cei mai bogaţi de pe planetă, a cheltuit fără rezerve din imensa sa avere personală pentru a finanţa spoturi publicitare şi echipe de campanie în teren.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga