SUA: Două adolescente împușcate într-un liceu din Arizona

SUA: Două adolescente împușcate într-un liceu din Arizona

O adolescentă în vârstă de 15 ani a împușcat vineri o altă elevă de liceu de aceeași vârstă înainte de a se sinucide în interiorul liceului lor din Arizona, a anunțat poliția locală, referindu-se la o "crimă urmată de sinucidere", potrivit AFP.

Cele două fete au fost descoperite fără viață una lângă cealaltă cu o armă alături, în apropierea cantinei de la Independence High School, a explicat poliția din Glendale într-un comunicat, precizând că fiecare a fost lovită de glonț.

"Cu toate că ancheta nu este finalizată, anchetatorii care lucrează la acest caz au afirmat că elementele găsite la locul tragediei duc la concluzia că una dintre fete a omorât-o pe cealaltă înainte de a se sinucide", a menționat comunicatul, adăugând că "a fost găsită o scrisoare de sinucidere".

În acest stadiu, elementele culese de anchetatori "îi determină să tragă concluzia că cele două fete erau prietene foarte bune, care aveau, de asemenea, o relație" de dragoste.

Conform poliției, este vorba despre o "crimă urmată de sinucidere".

Forțele de ordine au ajuns la liceu "în mai puțin de două minute" după ce au fost auzite împușcăturile în jurul orei 08.00 (15.00 GMT) și "au putut stabili că nu este vorba despre un atacator activ".

Accesul spre clădirea a fost imediat blocat după împușcături, permițând părinților să vină să își caute copiii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Cazul „shaorma cu de toate”

3 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!” / Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii…