SUA: Două dintre persoanele rănite în atacul cu cuțitul din Massachusetts au decedat; atacatorul, împușcat mortal

SUA: Două dintre persoanele rănite în atacul cu cuțitul din Massachusetts au decedat; atacatorul, împușcat mortal

Bărbatul împușcat marți de un polițist după ce a atacat cu cuțitul cel puțin patru persoane în Massachusetts, dintre care două au decedat ulterior, a murit la rândul său, a anunțat poliția din acest stat din nord-estul SUA, potrivit AFP.

"Suspectul și două dintre victimele sale au decedat", a transmis poliția pe Twitter , precizând într-un comunicat că nu mai există nicio amenințare pentru populație.

Motivațiile atacatorului fac obiectul unei anchete, însă "în această fază, nu avem cunoștință de nicio legătură cu terorismul", a precizat poliția din acest stat.

Anterior, poliția a precizat pe Twitter că s-a deplasat, împreună cu poliția din Taunton, într-un centru comercial din oraș pentru a răspunde la un 'incident', ulterior spunând că este vorba "de o agresiune cu armă albă în centrul comercial Galleria din Taunton".

Într-un prim comunicat difuzat după incident, poliția a menționat că două persoane au fost rănite cu o armă albă în centrul comercial, iar alte două într-o locuință din oraș .

"Două agresiuni cu cuțitul s-au produs în centrul comercial după ce atacatorul a lovit cu mașina vitrina unui magazin. Alte două agresiuni cu cuțitul au fost comise într-o casă de pe Myrick Street", a transmis poliția din Massachusetts în raportul său preliminar.

"Este posibil ca atacatorul să fie implicat într-un accident rutier care a avut loc mai devreme pe Myrick Street, înainte de producerea agresiunilor cu cuțitul", adăugase poliția.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale