SUA: Două dintre persoanele rănite în atacul cu cuțitul din Massachusetts au decedat; atacatorul, împușcat mortal

SUA: Două dintre persoanele rănite în atacul cu cuțitul din Massachusetts au decedat; atacatorul, împușcat mortal

Bărbatul împușcat marți de un polițist după ce a atacat cu cuțitul cel puțin patru persoane în Massachusetts, dintre care două au decedat ulterior, a murit la rândul său, a anunțat poliția din acest stat din nord-estul SUA, potrivit AFP.

"Suspectul și două dintre victimele sale au decedat", a transmis poliția pe Twitter, precizând într-un comunicat că nu mai există nicio amenințare pentru populație.

Motivațiile atacatorului fac obiectul unei anchete, însă "în această fază, nu avem cunoștință de nicio legătură cu terorismul", a precizat poliția din acest stat.

Anterior, poliția a precizat pe Twitter că s-a deplasat, împreună cu poliția din Taunton, într-un centru comercial din oraș pentru a răspunde la un 'incident', ulterior spunând că este vorba "de o agresiune cu armă albă în centrul comercial Galleria din Taunton".

Într-un prim comunicat difuzat după incident, poliția a menționat că două persoane au fost rănite cu o armă albă în centrul comercial, iar alte două într-o locuință din oraș.

"Două agresiuni cu cuțitul s-au produs în centrul comercial după ce atacatorul a lovit cu mașina vitrina unui magazin. Alte două agresiuni cu cuțitul au fost comise într-o casă de pe Myrick Street", a transmis poliția din Massachusetts în raportul său preliminar.

"Este posibil ca atacatorul să fie implicat într-un accident rutier care a avut loc mai devreme pe Myrick Street, înainte de producerea agresiunilor cu cuțitul", adăugase poliția.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Informații certe

3 Așa o fi?

4 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …