SUA: Flynn va preda mai multe documente comisiei care investighează presupusele sale legături cu Rusia

SUA: Flynn va preda mai multe documente comisiei care investighează presupusele sale legături cu Rusia

Michael Flynn, fostul consilier pentru securitatea națională al președintelui american Donald Trump, va preda o serie de documente unei comisii a Senatului care investighează legăturile sale cu Rusia, a relatat marți presa americană, citată de DPA.

Avocații lui Michael Flynn i-au asigurat pe membrii comisiei că acestea vor începe să fie predate nu mai târziu de 6 iunie, potrivit Washington Post.

Conform Reuters, reprezentanții lui Flynn au declarat într-un e-mail trimis comisiei marți că vor începe predarea documentelor pentru a respecta termenul stabilit de comisie și că mai multe documente vor fi transferate mai târziu.

Flynn personal declarase anterior că va invoca al cincilea amendament care permite dreptul de a păstra tăcerea pentru a evita autoincriminarea.

Contactele acestuia cu rușii se află în centrul unei anchete privind posibilele legături ale echipei de campanie a lui Donald Trump și guvernul rus, despre care există suspiciuni că s-ar fi amestecat în alegerile prezidențiale din SUA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență