SUA: Fostul secretar de stat al lui Trump, Mike Pompeo, devine colaborator al Fox News

SUA: Fostul secretar de stat al lui Trump, Mike Pompeo, devine colaborator al Fox News

Fostul şef al diplomaţiei americane sub preşedinţia lui Donald Trump, Mike Pompeo, a fost angajat de Fox News în calitate de colaborator, a anunţat joi canalul de ştiri preferat al conservatorilor, relatează vineri France Presse.

"Intenţionez să le ofer spectatorilor o privire sinceră şi directă asupra geopoliticii, relaţiilor internaţionale şi politicilor 'America First' care au pregătit calea prosperităţii şi securităţii fără precedent în Statele Unite", a declarat Mike Pompeo într-un comunicat.

Fostul secretar de stat este "una dintre vocile cele mai recunoscute şi respectate din Statele Unite în ceea ce priveşte politica externă şi problemele de securitate", a salutat la rândul său Suzanne Scott, CEO al Fox News.

Secretar de stat din aprilie 2018 până în ianuarie în acest an, Pompeo a condus anterior CIA. Unii îl văd ca un posibil candidat pentru Casa Albă la alegerile prezidenţiale din 2024.

Mike Pompeo s-a alăturat recent apelurilor de boicotare a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing şi a susţinut că raportul unor experţi cu privire la originea COVID-19 este "o mascaradă în linie dreaptă" cu "campania de dezinformare" desfăşurată, consideră el, de Partidul Comunist Chinez şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

El a condus, de partea americană, confruntarea dintre administraţia Trump şi China.

El a fost unul dintre ultimii care i-au rămas loiali lui Donald Trump şi, la fel ca fostul preşedinte, a manifestat public un dispreţ sincer faţă de mass-media.

În martie, Fox News a angajat-o pe Lara Trump, nora fostului preşedinte republican şi consilier al echipei Trump în ultima campanie prezidenţială. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar