SUA: Hunter Biden, fiul noului preşedinte Joe Biden, îşi va publica autobiografia în aprilie

SUA: Hunter Biden, fiul noului preşedinte Joe Biden, îşi va publica autobiografia în aprilie

Hunter Biden, fiul noului preşedinte american Joe Biden, îşi va publica la 6 aprilie autobiografia, în care evocă lupta sa împotriva diverselor dependenţe, a anunţat joi Editura Simon & Schuster, citată de AFP.

În vârstă de 51 de ani, fiul cel mic al lui Joe Biden, care îşi povesteşte viaţa în 'Beautiful Things' ('Lucruri frumoase'), publicată de Gallery Books, filială a Simon & Schuster, este un personaj complex, cu un parcurs sinuos, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

El s-a luptat timp de decenii cu alcoolismul, trecând prin mai multe cure de dezalcoolizare. Hunter Biden, avocat de profesie, a fost de asemenea consumator de droguri grele, în principal cocaină.

Afirmă însă că în prezent nu mai consumă alcool şi nu mai ia droguri.

Problemele sale au atras cu regularitate atenţia presei, iar el a fost deseori considerat un potenţial handicap pentru cariera politică a tatălui său.

Recent, el a fost criticat pentru că a acceptat un mandat de administrator al companiei ucrainene de gaze Burisma în timp ce Joe Biden era vicepreşedinte şi implicat în dosarul ucrainean.

Foto: (c) Tom Brenner / REUTERS


Hunter Biden a fost de asemenea acuzat că s-a folosit de imaginea tatălui său pentru a face afaceri în China, însă nu există dovezi tangibile care să arate că a avut vreun câştig personal.

De-a lungul anilor, Hunter Biden a devenit una din ţintele favorite ale fostului preşedinte Donald Trump şi ale susţinătorilor acestuia.

În decembrie, fiul preşedintelui a dezvăluit că este vizat de o anchetă federală privind posibile delicte fiscale.

În ciuda acestor peripeţii, Joe Biden şi-a exprimat întotdeauna un sprijin de neclintit pentru fiul său.

"Vin dintr-o familie marcată de tragedii şi susţinută de o iubire excepţională, de neclintit", scrie Hunter Biden în cartea sa, conform unui fragment făcut public într-un comunicat de Simon & Schuster.

Orfan de mamă la doi ani după un accident de maşină care a costat şi viaţa surorii sale mai mici, Hunter Biden şi-a pierdut de asemenea şi fratele mai mare, Beau, mort din cauza unei tumori la creier în 2015.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...