SUA: Joe Biden anunţă că va face campanie în persoană în statele-cheie

SUA: Joe Biden anunţă că va face campanie în persoană în statele-cheie

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a anunţat joi că îşi va relua campania pe teren în statele-cheie înaintea prezidenţialelor de la 3 noiembrie, trecând peste poziţia sa de mare prudenţă în faţa pandemiei de COVID-19, scrie AFP.

Mult mai prezent pe teren, adversarul său, preşedintele republican Donald Trump, vorbeşte frecvent batjocoritor despre cel pe care îl numeşte "Joe adormitul" pentru că a stat strict izolat acasă, în Delaware, mai mult de două luni cu începere din martie, iar ulterior şi-a limitat deplasările la statul său şi cel vecin Pennsylvania.

"Voi călători prin ţară, acolo unde va fi posibil să fac asta, respectând regulile statelor" în legătură cu adunările publice pentru a limita răspândirea noului coronavirus, a declarat fostul vicepreşedinte american, 77 de ani, în cursul unei strângeri de fonduri.

"Unul din lucrurile la care ne gândim este să merg în Wisconsin şi Minnesota, să petrec ceva timp în Pennsylvania, în Arizona", a adăugat el referindu-se la aceste state care ar putea stabili rezultatul alegerilor.

"O vom face însă într-un mod responsabil, spre deosebire de ceea ce face tipul acesta", a afirmat Joe Biden despre Donald Trump, 74 de ani.

Omul de afaceri republican a reluat pentru scurt timp mitingurile în iunie, înainte de a întrerupe din nou acest tip de mari adunări publice. El continuă, totuşi, să străbată ţara la bordul avionului Air Force One pentru a ţine discursuri în faţa suporterilor.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul