SUA: Mandat de percheziţie obţinut de poliţie pentru telefonul actorului Alec Baldwin

SUA: Mandat de percheziţie obţinut de poliţie pentru telefonul actorului Alec Baldwin

Poliţia care investighează cazul morţii directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale western-ului "Rust" a obţinut un mandat de percheziţie pentru telefonul actorului Alec Baldwin, informează BBC.

Halyna Hutchins a murit, iar regizorul peliculei, Joel Souza, a fost rănit, atunci când Baldwin repeta o scenă cu un pistol de recuzită. Actorul a insistat că nu a apăsat pe trăgaci.

Mandatul de percheziţie a fost emis de o instanţă din Santa Fe, New Mexico, statul unde au avut loc filmările la pelicula "Rust".

Potrivit mandatului, "telefonul ar putea conţine probe", "relevante pentru anchetă".

Anchetatorii au cerut confiscarea iPhone-ului lui Alec Baldwin pentru a vedea mesajele text, email-urile, istoricul de navigare pe internet şi orice alte informaţii stocate pe dispozitiv.

Decizia instanţei intervine la două săptămâni după ce actorul a acordat primul interviu legat de incident, în care a declarat că el nu a apăsat pe trăgaci, însă arma s-a descărcat.

"Nu aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată", i-a declarat el reporterului George Stephanopoulos de la ABC News.

Baldwin a precizat că nu crede că va fi pus sub acuzare în acest dosar şi că va coopera cu autorităţile care anchetează cazul.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu; editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...