SUA: Melania, cel mai popular membru al familiei Trump (sondaj)

SUA: Melania, cel mai popular membru al familiei Trump (sondaj)

După un an de preşedinţie Donald Trump, prima doamnă Melania Trump este în prezent cea mai populară persoană din familie, a relevat vineri un nou sondaj de opinie Economist/YouGov, citat de DPA.

Ea este mai populară decât soţul său, dar şi decât fiica lui Trump, Ivanka.

Conform sondajului, realizat pe un eşantion de 1.500 de persoane, 48% dintre cei intervievaţi au exprimat o opinie favorabilă faţă de Melania Trump, în timp ce 33% au spus că au o părere nefavorabilă.

Conform sondajului, 43% au o opinie favorabilă despre preşedintele Donald Trump, în timp ce 52% au o părere nefavorabilă.

Este "tipic pentru primele doamne, care sunt în mod frecvent mai bine văzute decât soţii lor politicieni, chiar şi atunci când mulţi americani le evaluează politic", a explicat YouGov.

Conform sondajului, Ivanka Trump are un rating favorabil de 41%, iar soţul ei Jared Kushner, de doar 25%, opiniile nefavorabile situându-se în jurul la 45% pentru fiecare dintre ei.

Donald Jr. şi Eric, fii lui Trump, se bucură de o cotă de popularitate în rândul opiniei publice de numai 36% şi, respectiv, 32%, a mai relevat sondajul.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA