SUA: Melania, cel mai popular membru al familiei Trump (sondaj)

SUA: Melania, cel mai popular membru al familiei Trump (sondaj)

După un an de preşedinţie Donald Trump, prima doamnă Melania Trump este în prezent cea mai populară persoană din familie, a relevat vineri un nou sondaj de opinie Economist/YouGov, citat de DPA.

Ea este mai populară decât soţul său, dar şi decât fiica lui Trump, Ivanka.

Conform sondajului, realizat pe un eşantion de 1.500 de persoane, 48% dintre cei intervievaţi au exprimat o opinie favorabilă faţă de Melania Trump, în timp ce 33% au spus că au o părere nefavorabilă.

Conform sondajului, 43% au o opinie favorabilă despre preşedintele Donald Trump, în timp ce 52% au o părere nefavorabilă.

Este "tipic pentru primele doamne, care sunt în mod frecvent mai bine văzute decât soţii lor politicieni, chiar şi atunci când mulţi americani le evaluează politic", a explicat YouGov.

Conform sondajului, Ivanka Trump are un rating favorabil de 41%, iar soţul ei Jared Kushner, de doar 25%, opiniile nefavorabile situându-se în jurul la 45% pentru fiecare dintre ei.

Donald Jr. şi Eric, fii lui Trump, se bucură de o cotă de popularitate în rândul opiniei publice de numai 36% şi, respectiv, 32%, a mai relevat sondajul.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 De citit!

4 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

5 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români