SUA: Miniştri şi congresmeni pozitivi la COVID-19 după un dineu de gală

SUA: Miniştri şi congresmeni pozitivi la COVID-19 după un dineu de gală

COVID-19 şi-a făcut o apariţie remarcată la unul dintre cele mai prestigioase dineuri din capitala americană în weekend, miniştri, congresmeni şi jurnalişti care au fost prezenţi acolo prezentând teste pozitive miercuri, notează AFP.

La interval de câteva ore, procurorul general al Statelor Unite, Merrick Garland, şi secretarul american pentru comerţ, Gina Raimondo, au anunţat amândoi că au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

Cei doi miniştri ai cabinetului lui Joe Biden au participat sâmbătă la cina anuală Gridiron Club, o oportunitate pentru elita politică şi media din Washington de a se angaja într-un mare exerciţiu de autoderiziune.

Influentul congresman democrat Adam Schiff, prezent şi el la acest mare dineu, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv la COVID-19.

Preşedintele american Joe Biden, care va împlini în curând 80 de ani, nu a participat la acest eveniment şi nu este considerat caz contact. Liderul de la Casa Albă a primit recent a patra doză de vaccin anti-COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”