SUA: O lebădă înregistrată în timp ce pune pe fugă un ofițer de poliție

SUA: O lebădă înregistrată în timp ce pune pe fugă un ofițer de poliție

O persoană care făcea jogging a înregistrat un clip video cu un ofițer de poliție din municipalitatea Orlando, din statul american Florida, care este urmărit și chiar fugărit de o lebădă în jurul mașinii de serviciu, informează luni UPI.

În clipul video, înregistrat de Kelsey Wilkinson și publicat pe Twitter de partenerul său, Darrell Harbin, se observă cum lebăda aleargă după ofițerul de poliție, care se folosește de mașina de serviciu pentru a se proteja de pasărea agresivă.

''Am urmărit ce se întâmplă și l-am văzut pe polițist alergând în jurul mașinii așa că m-am oprit să filmez'', a declarat Wilkinson pentru postul WKMG-TV. "Mi s-a părut hilar", a adăugat ea.

Aceasta a explicat că polițistul urmărit de lebădă, identificat drept ofițerul Brad Miglio, a părut amuzat de situația în care se afla. ''Era haios și mă bucur că și lui i s-a părut la fel, până când lebăda s-a înfuriat'', a completat Wilkinson.

Departamentul de poliție din Orlando a scris pe contul de Twitter că ofițerii săi de poliție se confruntă cu numeroase ''pericole în timpul serviciului''. Departamentul a publicat pe același cont un clip video filmat din interiorul mașinii de poliție de ofițerul Alex Chase, care nu a sărit în ajutorul colegului său în timp ce acesta era urmărit de lebăda furioasă, menționează UPI.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…