SUA: O reclamație împotriva unor copii prea gălăcioși care jucau baschet a avut un final neașteptat

SUA: O reclamație împotriva unor copii prea gălăcioși care jucau baschet a avut un final neașteptat

Reclamația unui localnic care a sunat la poliție într-o după-amiază pentru a se plânge de gălăgia făcută de un grup de copii care jucau baschet pe o stradă din cartier într-un oraș din Florida a avut un final neașteptat, relatează publicația britanică The Telegraph.

În urma reclamației, polițistul Bobby White s-a deplasat la fața locului, însă, dându-și imediat seama că grupul de copii nu făcea nimic rău, și-a petrecut câteva minute aruncând la coș alături de aceștia. Înainte de a pleca, polițistul le-a recomandat copiilor să nu vorbească prea tare și le-a promis că va reveni cu "întăriri" pentru un joc complet. 

Momentul a fost înregistrat de o cameră din autovehiculul lui White și încărcat ulterior pe pagina de Facebook a poliției din Gainesville (Florida), unde acesta a devenit viral, cu 15 milioane de vizualizări și 300.000 de distribuiri la momentul la care a fost scris articolul.

Ulterior, colegii lui White au venit cu o idee spectaculoasă pentru a respecta promisiunea acestuia de a reveni cu întăriri la un viitor joc cu copiii.

Un nou videoclip postat pe internet în acest weekend îl arată pe legendarul baschetbalist Shaquille O'Neal, într-o vizită surpriză la secția de poliție, de unde, însoțit de White și de alți colegi ai acestuia, îi vizitează pe copiii de pe strada respectivă și joacă baschet alături de aceștia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…