SUA: Potrivit unei foste consiliere a lui Donald Trump, lucrurile merg "prost" la Casa Albă

SUA: Potrivit unei foste consiliere a lui Donald Trump, lucrurile merg "prost" la Casa Albă

O vedetă a emisiunilor americane de reality show, Omarosa Manigault, a afirmat că lucrurile merg "prost" la Casa Albă, unde a ocupat funcţia de consilier al lui Donald Trump până la plecarea ei la sfârşitul lui ianaurie şi care participă în prezent la emisiunea "Celebrity Big Brother", relatează AFP.

Într-un fragment din această emisiune care urma să fie difuzată joi, Omarosa Manigault şi-a exprimat îngrijorarea.

Înainte de a fi angajată la Casa Albă, ea a fost candidată la reality show-ul 'The Apprentice', realizat de Donald Trump.

"Eram bântuită de mesajele de pe Twitter în fiecare zi, mă tot întrebam ce va mai scrie pe Twitter", i-a declarat ea sub ochiul camerelor de televiziune unui alt participant la 'Celebrity Big Brother' .

"Mi-ar plăcea să spun că nu era problema mea, dar nu pot spune asta, pentru că treaba merge prost", a adăugat ea, fără alte precizări.

Omarosa Manigault Newman este una din personalităţile de culoare care a ocupat unul din cele mai înalte posturi din cadrul administraţiei Trump, cu un salariu anual de aproape 180.000 de dolari

Prezentă la şedinţele foto ale preşedintelui, ea asista uneori la briefingurile de presă cotidiene, însă unii dintre colegi au ridicat semne de întrebare privind rolul 'Biroului său Relaţii Publice' de la Casa Albă.

Demisia sa a fost anunţată la jumătatea lui decembrie, intrând în vigoare la 20 ianaurie, la scurt timp după dezvăluirea că la Casa Albă a fost organizată o petrecere cu ocazia nunţii sale.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 Așa o fi?

4 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!