SUA: Trump refuză să se angajeze că va recunoaște rezultatul alegerilor prezidențiale

SUA: Trump refuză să se angajeze că va recunoaște rezultatul alegerilor prezidențiale

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a rupt, miercuri seara, de o manieră spectaculoasă, tradiția democratică americană prin refuzul de a se angaja că va accepta rezultatul alegerilor prezidențiale din 8 noiembrie, notează AFP, pe marginea unei declarații a candidatului republican, evidențiată și de celelalte agenții internaționale de presă în relatările asupra ultimei dezbateri televizate Trump-Clinton.

"O să vă spun atunci. O să vă țin în suspans", a replicat Donald Trump, potrivit Reuters, chestionat pe acest subiect de moderatorul confruntării de la Las Vegas, Chris Wallace.

"Este terifiant", a ripostat imediat Hillary Clinton. "El denigrează și înjosește democrația noastră. Sunt îngrozită că candidatul unuia din cele două mari partide ale noastre adoptă acest gen de poziție", a adăugat democrata.

AFP consemnează că Hillary Clinton și Donald Trump s-au contrat pe tot parcursul ultimei dezbateri. Clinton și-a calificat adversarul republican ca fiind o "marionetă" a președintelui rus Vladimir Putin, iar Trump a acuzat-o pe contracandidata sa de a fi în spatele femeilor care l-au acuzat recent de agresiune sexuală.

Donald Trump este "omul cel mai periculos care a vrut vreodată să devină președinte", a spus Clinton. "Este o femeie rea", a replicat acesta, numind-o în mai multe rânduri mincinoasă pe candidata democrată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

4 Așa o fi?

5 Poza asta spune tot...