SUA: Trump se plânge de Twitter, pe Twitter

SUA: Trump se plânge de Twitter, pe Twitter

Twitter a afişat marţi rezultate trimestriale excelente şi o creştere de 9% înainte de deschiderea oficială a bursei, dar a fost atacată cu virulenţă de preşedintele american Donald Trump, care şi-a folosit obişnuitele mesaje matinale de pe reţeaua socială tocmai pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de ea, relatează AFP.

"Nu mă tratează bine ca republican", a transmis Trump , în răspuns la remarca unei ziariste de la Fox Business, care afirmase că "lucrul cel mai bun care i s-a întâmplat până acum reţelei Twitter este Donald Trump".

"Foarte discriminatori, procedură greoaie de înscriere. Şterg constant conturi. Foarte mulţi se plâng", a adăugat preşedintele american, apreciind că reţeaua face "un joc politic".

Liderul de la Casa Albă nu şi-a ascuns antipatia faţă de grupurile de IT, care istoric tind să afişeze simpatii democrate, notează AFP. Totuşi, Trump este maestru în folosirea Twitter, ocolind presa pe care o acuză că îl maltratează, şi foloseşte această reţea pentru a-şi exprima zilnic părerile în legătură cu o largă gamă de subiecte şi pentru a-şi ţine aproape alegătorii, din care se regăsesc un mare număr între cei 59,9 milioane de abonaţi.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...