SUA: Trump şi-a exprimat sprijinul pentru marşul anti-avort de la Washington

SUA: Trump şi-a exprimat sprijinul pentru marşul anti-avort de la Washington

Preşedintele american Donald Trump i-a lăudat vineri pe susţinătorii anti-avort adunaţi la Washington, spunând că această cauză este "o mişcare născută din iubire", potrivit DPA.

Vorbind din Grădina de Trandafiri de la Casa Albă, Trump şi-a transmis comentariile printr-o videoconferinţă live pentru miile de susţinători pro-viaţă care au luat parte la cel de-al 45-lea 'Marş pentru viaţă' la National Mall din centrul Washingtonului.

Trump a mulţumit "miilor de familii, studenţi, patrioţi şi cetăţeni cu adevărat minunaţi" pentru că s-au adunat în capitală pentru marşul anual.

"Veniţi cu toţii aici pentru o cauză frumoasă: să construim o societate în care viaţa este celebrată, protejată şi preţuită", a spus el.

"Vreau să mulţumesc tuturor celor de aici şi celor din întreaga ţară care lucrează cu inima deschisă şi cu un devotament neobosit pentru a garanta că părinţii au parte de grija şi sprijinul necesar pentru a alege viaţa", a mai declarat el, conform unei transcrieri oferite de Casa Albă.

Marşul anual marchează o decizie din 1973 a Curţii Supreme în cazul Roe vs. Wade, prin care avortul era legalizat la nivel naţional.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

2 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

5 VIDEO Americanii au prezentat oficial „drăcovenia” SF