SUA: Twitter dezactivează un videoclip postat de Trump în memoria lui Floyd, din cauza drepturilor de autor

SUA: Twitter dezactivează un videoclip postat de Trump în memoria lui Floyd, din cauza drepturilor de autor

Twitter Inc a dezactivat un videoclip de campanie al preşedintelui SUA Donald Trump în memoria lui George Floyd postat pe platforma sa, invocând o plângere privind drepturile de autor, relatează vineri Reuters.

Clipul, un colaj de fotografii şi înregistrări video ale marşurilor de protest şi cazurilor de violenţă în urma morţii lui Floyd, îl are pe Trump ca vorbitor în fundal.

Moartea lui Floyd săptămâna trecută după un incident fatal cu un poliţist a provocat proteste la nivel naţional. Într-o înregistrare video, se poate vedea cum un poliţist alb îşi ţine genunchiul pe gâtul lui Floyd în timp ce acesta se sufocă şi repetă gemând că nu poate respira, înainte de a muri.

Potrivit Twitter, videoclipul de pe contul de campanie al preşedintelui este afectat de politica sa privind drepturile de copyright.

"Răspundem la plângerile valabile privind drepturile de copyright care ne-au fost trimise de proprietarii drepturilor de autor sau reprezentanţii lor autorizaţi", a declarat un reprezentat al reţelei sociale.

Videoclipul de trei minute şi 45 de secunde încărcat pe canalul de YouTube al lui Trump a fost difuzat pe Twitter la 3 iunie.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!