SUA vizează lanţul de aprovizionare militar rusesc în cele mai recente sancţiuni adoptate

SUA vizează lanţul de aprovizionare militar rusesc în cele mai recente sancţiuni adoptate

SUA a impus noi sancțiuni unor companii despre care susțin că ar ajuta Moscova să facă rost de arme pe care le utilizează în războiul declanșat pe teritoriul Ucrainei.

FOTO Shutterstock

Printre companiile sancționat de americani, luni, este vizată și compania rusă Milandr, companie specializată în fabricarea și producerea de microelectronice. De asemenea, se mai regăsesc în lista de sancțiuni alte trei companii asociate firmei din Armenia, Elveția și Taiwan.

Noile sancțiuni ale SUA au în vedere și o rețea globală care are conexiuni cu oameni de afaceri ruși apropiați de conducerea de la Kremlin. Aceștia au active sau o parte din acestea gestionate în mai multe țări din Occident, se arată în informațiile oferte de Departamentul de Trezorerie al SUA, relatează Agerpres.

Conform noilor sancțiuni, vor fi înghețate toate activele din SUA ale entităților juridice și fizice vizate de aceste măsuri punitive.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale