SUA/alegeri: Donald Trump acceptă învestitura republicană

Miliardarul american Donald Trump a anunțat, în noaptea de joi spre vineri, că acceptă "cu umilință și recunoștință" învestitura Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, transmite DPA.

"Împreună vom readuce partidul nostru la Casa Albă, iar țara noastră își va regăsi securitatea, prosperitatea și pacea. Vom fi o țară a generozității și căldurii, dar și o țară în care domnește ordinea publică", a adăugat omul de afaceri, în deschiderea discursului de acceptare în fața Convenției republicane, reunită la Cleveland.

'Americanismul, nu globalismul va fi crezul nostru', a spus Trump, insistând că atât timp cât SUA sunt conduse de politicieni care nu pun America pe primul loc, 'putem fi siguri că alte țări nu vor trata America cu respect'. 'Aceasta se va schimba în 2017', a afirmat el.

Donald Trump a fost prezentat de Ivanka Trump, care a spus că tatăl ei este un om din afara sistemului, cu mari idei de schimbare pentru Statele Unite. 'Schimbarea adevărată, așa cum nu am văzut-o în ultimele decenii, va veni doar din afara sistemului și va veni doar de la un om care și-a petrecut întreaga viață făcând ceea ce alții au spus că nu se poate face', a afirmat Ivanka Trump.

La rândul său, miliardarul a declarat că va vorbi în numele americanilor de rând, inclusiv al celor 'ignorați și abandonați' de politicieni.

Trump a promis că va lucra pentru cei care și-au pierdut locurile de muncă din cauza acordurilor comerciale și pentru alți 'bărbați și femei uitați din țara noastră — oameni care muncesc din greu, dar care nu mai au o voce'. 'Eu sunt vocea voastră', a declarat candidatul republican.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze