SUA/alegeri: Donald Trump face aluzii obscene la dezbaterea republicanilor

SUA/alegeri: Donald Trump face aluzii obscene la dezbaterea republicanilor

Probabil că nu s-a mai întâmplat în istoria dezbaterilor prezidențiale: Donald Trump a coborât nivelul campaniei electorale cu încă o treaptă făcând o aluzie grosieră în cursul dezbaterii care a avut loc joi seară între cei patru candidați republicani la primare, scrie AFP.

Omul de afaceri, favorit la învestitura republicană, l-a atacat pe senatorul de Florida Marco Rubio care, la sfârșitul săptămânii trecute, l-a provocat luând în derâdere atenția pe care o acordă înfățișării sale și mărimea presupusă mică a mâinilor lui.

"Mi-a atacat mâinile", a declarat Donald Trump în cursul dezbaterii organizate la Detroit, transmisă de Fox News. "Uitați-vă la aceste mâini. Sunt mâini mici?", i-a întrebat el pe cei prezenți.

"A vorbit despre mâinile mele lăsând să se înțeleagă că dacă sunt mici și altceva e mic. Vă garantez că nu este nicio problemă", a continuat miliardarul, stârnind hohote de râs în sală și consternare pe rețele sociale.

După încheierea acestui dialog neașteptat, dezbaterea a devenit și mai virulentă între Marco Rubio și Donald Trump, mai ales în privința carierei de om de afaceri a celui din urmă. Marco Rubio l-a acuzat că a delocalizat locuri de muncă în Mexic și China, mai ales pentru linia sa de îmbrăcăminte.

Donald Trump i-a răspuns adresându-i-se adversarului său cu apelativul "Micule Marco".

Ceilalți doi candidați, senatorul de Texas Ted Cruz și guvernatorul de Ohio John Kasich, s-au aflat pe scenă și au păstrat un aer de seriozitate, adaugă AFP.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...