SUA/alegeri: Fratele vitreg al lui Barack Obama spune că va vota pentru Donald Trump

SUA/alegeri: Fratele vitreg al lui Barack Obama spune că va vota pentru Donald Trump

Fratele vitreg al președintelui american în exercițiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat că el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile prezidențiale din noiembrie, relatează luni The Telegraph.

Sursa foto: New York Post

Malik Obama, 57 de ani, contabil în Kenya, are reședința de bază în Maryland și este înregistrat să voteze aici. El are de gând să călătorească în SUA ca să-și exprime votul pentru candidatul republican.

Fratele vitreg al lui Obama a declarat că motivul principal pentru decizia sa îl constituie scandalul provocat de utilizarea de către Hillary Clinton a unui server de e-mail privat pe când era secretar de stat.

El se declară totodată "dezamăgit" de moartea colonelului Moammar Gaddafi, liderul libian, care i-ar fi fost un prieten bun.

Malik Obama, care are mai multe soții, a declarat pentru New York Post: "Mă simt ca un republican acum pentru că ei dezaprobă căsătoriile între persoane de același sex și aceasta mă atrage". "Îmi place Donald Trump pentru că el vorbește din inimă", a adăugat el.

El și președintele american au avut același tată, dar mame diferite și cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1985.

Șapte ani mai târziu, Malik a fost cavaler de onoare atunci când viitorul președinte s-a căsătorit cu Michelle la Chicago.

Reacționând la această informație, Donald Trump a spus: "Uau, probabil că el a fost tratat de către președinte la fel de rău ca toți ceilalți". Declarația sa intervine după un atac virulent al lui Barack Obama la adresa lui Trump, în care a denunțat "lipsa sa de pregătire" pentru funcția de președinte.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu