SUA/Alegeri prezidenţiale: Bernie Sanders îşi anunţă sprijinul pentru fostul său rival Joe Biden

SUA/Alegeri prezidenţiale: Bernie Sanders îşi anunţă sprijinul pentru fostul său rival Joe Biden

Senatorul american independent Bernie Sanders a anunţat luni că îl va susţine pe fostul său rival Joe Biden pentru a-l învinge pe ''cel mai periculos preşedinte din istoria modernă'', relatează AFP.

"Astăzi, le cer tuturor americanilor - toţi democraţii, independenţii şi numeroşi republicani - să se alăture în această campanie şi să vă apere candidatura, pe care o susţin", a declarat Bernie Sanders într-un mesaj adresat lui Joe Biden pe Twitter.

Senatorul Bernie Sanders şi-a anunţat miercurea trecută echipa că se retrage din cursa pentru Casa Albă, punând capăt celei de a doua tentative de a obţine învestitura democrată, după o serie de înfrângeri clare în faţa favoritului Joe Biden.

Fostul vicepreşedinte Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, rămâne acum singurul candidat democrat în cursă pentru a-l înfrunta pe Donald Trump în scrutinul de pe 3 noiembrie. El a fost declarat sâmbătă câştigătorul alegerilor primare democrate în Alaska, după un vot organizat prin corespondenţă din cauza pandemiei de coronavirus. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

4 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

5 Marea păcăleală / Cât ficat conțin de fapt conservele de pate