SUA/alegeri primare democrate: Bernie Sanders a învins-o pe Hillary Clinton în Kansas (televiziuni)

SUA/alegeri primare democrate: Bernie Sanders a învins-o pe Hillary Clinton în Kansas (televiziuni)

Fostul secretar de stat american Hillary Rodham Clinton a câștigat sâmbătă alegerile primare democrate în statul Louisiana (sudul SUA), potrivit televiziunilor americane, informează agenția DPA. Victoria lui Clinton intervine în timp ce rivalul ei Bernie Sanders a câștigat în două din cele trei state care au desfășurat alegeri democrate sâmbătă, cu victorii în statele Nebraska și Kansas (centru).

UPDATE ORA 04.48 SUA: Sanders a câștigat alegerile primare democrate din Nebraska

Senatorul de Vermont Bernie Sanders a câștigat sâmbătă alegerile primare democrate din statul Nebraska (centrul SUA), potrivit televiziunilor americane, informează agenția DPA.

Aceasta este a doua victorie a lui Sanders într-un eveniment electoral (caucus n.r.) sâmbătă, când au votat cinci state pentru a alege cine va fi nominalizat pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, după ce el a câștigat de asemenea în statul vecin Kansas.

ORA 03.50 SUA/alegeri primare democrate: Bernie Sanders a învins-o pe Hillary Clinton în Kansas (televiziuni)

Senatorul de Vermont Bernie Sanders a învins-o sâmbătă pe rivala sa Hillary Clinton în "caucusul" democraților din statul Kansas, potrivit filialei locale a partidului citată de mai multe posturi de televiziune din SUA, informează AFP.

Alegătorii democrați au fost chemați să se pronunțe în trei alegeri primare sâmbătă, în Louisiana (sudul SUA), Nebraska (centru) și Kansas (centru), unde republicanul Ted Cruz l-a învins pe miliardarul Donald Trump mai devreme în alegerile primare republicane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”