Suceava: 527 cazuri COVID-19 în evoluţie în judeţ; 1.941 persoane declarate vindecate

Suceava: 527 cazuri COVID-19 în evoluţie în judeţ; 1.941 persoane declarate vindecate

În judeţ, conform situaţiei repartizării cazurilor confirmate de COVID-19 până la data de 15 mai şi a celor rămase în evoluţie până la această dată, întocmită de către DSP Suceava, se înregistrează un număr de 527 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie, iar 1.941 persoane sunt declarate vindecate, a anunţat vineri Prefectura Suceava.

Totodată, în autoizolare la domiciliu se află 361 de persoane, iar 14.945 au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri de la declararea stării de urgenţă şi până în prezent.

În carantină instituţionalizată sunt plasate 731 de persoane, iar alte 2.367 de persoane au ieşit din carantină până în prezent.

Sursa a precizat că, până în prezent, în judeţul Suceava au fost efectuate 15.931 de teste.

''Având în vedere scăderea uşoară a cazurilor confirmate, rugăm sucevenii să manifeste aceeaşi conduită responsabilă şi să abordeze cu prudenţă relaxarea măsurilor de prevenire şi protecţie, pentru a menţine trendul descendent al îmbolnăvirilor de COVID-19 şi a reuşi împreună să depăşim această criză'', transmite sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”