Suceava: Câmpulung Moldovenesc şi Sadova au intrat în scenariul roşu

Suceava: Câmpulung Moldovenesc şi Sadova au intrat în scenariul roşu

Municipiul Câmpulung Moldovenesc şi localitatea Sadova au intrat în scenariul scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit nivelul de trei la o mie de locuitori, a informat, luni, Prefectura Suceava.

Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava, pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, în condiţiile în care, potrivit DSP, incidenţa cazurilor de COVID-19 în municipiul Câmpulung Moldovenesc a ajuns la 3,28 la mia de locuitori, iar în Sadova la 3,13.

Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat din nou cetăţenilor să respecte normele stabilite de administraţie în perioada stării de alertă, să păstreze distanţa fizică de protecţie sanitară, măsurile de igienă şi de conduită sanitară stabilite de către specialişti.

"Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială şi un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus'', a transmis prefectul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina