Suceava: Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţ a crescut la 1,36 la mia de locuitori

Suceava: Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţ a crescut la 1,36 la mia de locuitori

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut la 1,36 la mia de locuitori în judeţul Suceava, în ultimele 24 de ore, în condiţiile în care la precedenta raportare era de 1,25 la mie.

Potrivit Prefecturii Suceava, în judeţ sunt vineri 1.041 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie, faţă de 953 de cazuri câte erau cu o zi în urmă.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor de COVID-19 pe localităţi, dintre cele 114 localităţi un număr de 20 nu înregistrează niciun caz, 17 au câte un caz în evoluţie, 33 au sub cinci cazuri în evoluţie, 29 au sub zece cazuri în evoluţie, iar 15 au peste zece cazuri în evoluţie.

Totodată, în carantină sunt plasate 613 persoane, iar în izolare un număr de 380 de suceveni.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 62.218, în ultimele 24 de ore fiind testate 661 persoane, iar, potrivit GCS, în 133 de cazuri s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus.

Prefectura Suceava a făcut un nou apel la populaţie să respecte toate măsurile de protecţie şi restricţiile impuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 De citit!

4 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

5 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români