Suceava: Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţ a crescut la 1,36 la mia de locuitori

Suceava: Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţ a crescut la 1,36 la mia de locuitori

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut la 1,36 la mia de locuitori în judeţul Suceava, în ultimele 24 de ore, în condiţiile în care la precedenta raportare era de 1,25 la mie.

Potrivit Prefecturii Suceava, în judeţ sunt vineri 1.041 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie, faţă de 953 de cazuri câte erau cu o zi în urmă.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor de COVID-19 pe localităţi, dintre cele 114 localităţi un număr de 20 nu înregistrează niciun caz, 17 au câte un caz în evoluţie, 33 au sub cinci cazuri în evoluţie, 29 au sub zece cazuri în evoluţie, iar 15 au peste zece cazuri în evoluţie.

Totodată, în carantină sunt plasate 613 persoane, iar în izolare un număr de 380 de suceveni.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 62.218, în ultimele 24 de ore fiind testate 661 persoane, iar, potrivit GCS, în 133 de cazuri s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus.

Prefectura Suceava a făcut un nou apel la populaţie să respecte toate măsurile de protecţie şi restricţiile impuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...