Suceava: Nuntă cu circa 100 de persoane întreruptă de poliţişti

Suceava: Nuntă cu circa 100 de persoane întreruptă de poliţişti

Poliţiştii au întrerupt o nuntă la care erau circa o sută de persoane ce se desfăşura la restaurantul unui hotel din Suceava şi au aplicat amenzi organizatorului şi administratorului unităţii în valoare totală de 6.000 de lei.

Potrivit IPJ Suceava, pe 4 aprilie, poliţiştii suceveni au organizat o acţiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse privind instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 de către agenţii economici.

În baza unor informaţii cu privire la desfăşurarea unui eveniment la sala de evenimente a restaurantului din cadrul unei unităţii hoteliere, la faţa locului s-a deplasat dispozitivul ce acţiona conform planului de acţiune de la nivelul Poliţiei Municipiului Suceava, format din 8 poliţişti, 4 jandarmi din cadrul IJJ Suceava, doi lucrători din cadrul ISU Suceava, 4 lucrători din cadrul Poliţiei Locale, un lucrător din cadrul ITM Suceava şi un lucrător din cadrul DSVSA Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat că în interiorul sălii de evenimente era organizată o nuntă la care participau aproximativ o sută de persoane, care se aflau la mese consumând băuturi şi produse alimentare, fără a fi acompaniaţi de o formaţie muzicală.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat din satul Iaslovăţ a organizat evenimentul privat cu participarea a 100 de persoane.

Având în vedere restricţiile în vigoare privind prevenirea şi combaterea pandemiei COVID-19, organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.

De asemenea, administratorul care deţine unitatea hotelieră şi salonul de evenimente a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.

Totodată, participanţii la eveniment care au părăsit interiorul sălii la solicitarea organelor abilitate, au fost sancţionaţi cu avertisment cu privire la respectarea restricţiilor în vigoare. AGERPRES / (AS - autor: Silvia Marcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei