Suceava: Peste 14.000 de persoane au ieşit din autoizolare; 14.058 teste COVID-19 efectuate în judeţ

Suceava: Peste 14.000 de persoane au ieşit din autoizolare; 14.058 teste COVID-19 efectuate în judeţ

Un număr de 794 de persoane se află în autoizolare la domiciliu, iar alte 14.115 au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri de la instituirea stării de urgenţă şi până în prezent, a informat, vineri, Prefectura Suceava.

Totodată, în carantină instituţionalizată sunt plasate 647 persoane, iar alte 2.120 au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri până în prezent.

Sursa citată a precizat că 1.510 persoane au fost externate din spital, 1.419 au fost declarate vindecate, iar conform evidenţelor Direcţiei de Sănătate Publică Suceava s-au efectuat în judeţ 14.058 teste.

Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza judeţului Suceava au acţionat 386 de poliţişti, 99 de jandarmi, 4 poliţişti de frontieră, 93 poliţişti locali şi 21 militari MApN.

În ceea ce priveşte acţiunile desfăşurate în contextul evoluţiei COVID-19, în ultimele 24 de ore, în 80 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină, au fost verificate 520 persoane cu privire la respectarea interdicţiilor impuse şi nu au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare, fiind constatate şi aplicate nouă de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.610 lei.

În perioada de referinţă a fost depistată o persoană care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei şi a fost sancţionată contravenţional.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava şi pentru asigurarea zonei de protecţie au constatat zece fapte de natură contravenţională, dintre care una pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 3.770 lei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

5 VIDEO De văzut!