Suceava: Un singur pat liber la ATI pentru pacienţii cu COVID-19, în Spitalul Judeţean

Suceava: Un singur pat liber la ATI pentru pacienţii cu COVID-19, în Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava dispune, în prezent, de 299 de paturi libere, dintre care 33 pentru pacienţii cu COVID-19, alte 181 în sectorul non-COVID şi 85 pentru zona tampon, iar la Secţia ATI este disponibil un singur pat pentru pacienţii cu COVID-19, a informat, miercuri, Prefectura Suceava.

Sursa citată a precizat că în spital sunt 15 ventilatoare libere, dintre care două pentru pacienţii cu COVID-19.

Potrivit Prefecturii Suceava, conform datelor centralizate de DSP, în judeţ se înregistrează un număr de 5.732 de persoane declarate vindecate de COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost internate, în judeţ, 17 persoane diagnosticate cu COVID-19, iar alte 21 au fost declarate vindecate.

Din totalul celor 627 pacienţi internaţi în SJU Suceava, 187 de pacienţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 112 sunt în zona tampon şi 328 de pacienţi sunt cu alte afecţiuni.

Dintre cei 187 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, un număr de 76 prezintă forme medii ale bolii, 48 forme uşoare, 45 prezintă forme severe, 18 prezintă forme grave şi sunt internaţi în Secţia ATI, dintre aceştia cinci pacienţi fiind ventilaţi mecanic. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante